Dyster Gård

 

Mørt, smakfullt kvalitetskjøtt produsert på Ås

Vi tilbyr storfekjøtt i tre kategorier:

 

 

1. Okse

Oksene slaktes halvannet år gamle. Store biffer og steker som er godt mørnet gir smakfullt kjøtt av meget høy kvalitet.

 

 

2. Kastrat / kvige

Kastratene vokser opp sammen med kvigene, som rolige og harmoniske dyr. De slåss ikke med hverandre og kan dermed nyte grønt gress på beite. Kastrat og kvige har samme kvalitet på kjøttet. De har noe lavere slaktevekt enn oksene og enda mørere kjøtt.

 

 

3. Kalv

Det aller beste kjøttet vi har kommer fra kalv som er slaktet 10-12 mnd. gamle. Etter mørning er dette et produkt vi er veldig stolte av og som blir servert på flere av Oslos beste restauranter.

 

 

Slakting og deling

Kjøttet blir slaktet og kontrollert på godkjent slakteri.

 

Deling og pakking utføres av Kjus Viltslakt.

Bestill kvalitetskjøtt fra Dyster Gård på tlf. 906 28 512 / 416 84 823 eller klikk her Foto: Gisle Bjørneby